24 Aralık 2022 Cumartesi

La Casa de Papel Fenomen 2022 Full izle, Full Film, İzle, Yorumla

La Casa de Papel Fenomen

La Casa de Papel'in finalinde iki sürpriz isim 

İçerisinde oldukça meşhur bir dizi olan La Casa de Papel konusu içerisinde bir grup hırsızın yaşadığı serüvenler ele alınmaktadır. Senaryo içerisinde yer alan karakterlerin her birisi önemli bir tutarlılıkla oluşturulduğu için La Casa de Papel: Fenomen filmi de bu dizi üzerinden bir belgesel tadında hazırlanmıştır.Bu belgesel içerisinde dizinin yalnızca konusu değil aynı zamanda bu konunun ortaya çıkma süreci ve oluşturulan karakterlerin ne şekilde inşa edildiği gibi pek çok bilginin de sunulması amaçlanmaktadır.Dizi olarak sürdürülmekte olan La Casa de Papel çok fazla izleyici kitlesine ulaştığı için Fenomen başlığı altında hazırlanan bu içerik dahilinde de dizi takipçilerinin merak ettiği hemen her türlü bilgiye ulaşılabilmektedir.

 Watch ( izle )

 

The Northman 2022 Full izle, Full film, indir, yorumla

THE NORTHMAN - Official Trailer - Only In Theaters April 22 - YouTube

Amleth, küçük yaşlarda iken babası Kral Aurvandil varisi Amleth'in olacağını açıklar. Amleth'i krallar gibi yetiştirmek ister. Soyunu soylayacak bir adam haline dönüştürmek ister. Onu bir savaşçı olarak yetiştirmek ister. Bu durumu kıskanan ve babasını gözü kapalı öldürmek isteyen Fjölnir, hamlesini yapmak için planlar yapar. Sırf taht için, kral olmak için Kral Aurvandil'i vahşiçe öldürür. Arkasına topladığı adamlar ile katliam çıkartır. Bunu duyan abisi Amleth ise öldürüleceğini anlar ve ayakları beline vura vura imparatorluğa son kez bakarak kaçar. Ama sözünü verir. Bir gün geri dönecek ve babasının intikamını alacak. Dağlara taşlara senin intikamını alacağım baba! diye haykırır. Peki annesi ne durumda? Annesine dokunmayan Fjölnir, saygısını sevgisini göstermeye devam eder. Ama ağırlığınıda koyar. O artık Kral Fjölnir.Amleth, bir çok imparatorluğun eline düşer. Kimse onun bir kralın oğlu, prens olduğunu bilemez. Kendini bir savaşçı gibi yetiştirir. Gönüllü bir şekilde köle olur. Ekmeğini, yemeğini paylaşır. Sevgisini, neşesini kimseden eksik etmez. O bir savaşçı ruhuna sahip olmak için içindeki intikam ateşini devamlı körükler. Tamı tamına 20 yıllık esarettin ardından kuzey ülkelerinde savaşçı olarak baskınlar yapar. Onun tek bir amacı vardır. Güçlenip, ordu kurup babasının intikamını almak ve annesini sağ salim kurtarmak. Kardeşi Fjölnir'e olan düşkünlüğünü yitirmiş, ona nasıl işkenceler yapacağını kafasından geçirir. Bir kahin ile tanışır ve derki, "The Northman Prens Amlenth artık zaman geldi, geçiyor. Verdiğin sözü tutma zamanın geldi. Artık tahtın gerçek varisi olan sen, üvey kardeşine savaşı başlat". Bu serüvende savaş yolculuğu burada başlar.

Watch (izle )

20 Aralık 2022 Salı

Deadpool 2 2022 Full izle, Film izle, Full Film indir, yorumla

Deadpool 2 İzleyin | Tam Film | Disney+

Gelecekten gelen sibernetik bir mutant Cable, hem Wade’in ailesini öldürmüştür hemde Firefist’in gücüne sahip olmak ister. Wade’nin tek başına başa çıkamadığı Cable için bir ekip kurmaya karar verir. Çocuğu tehlikeden uzak tutacak bir düşüncesi vardır. Süper kahramanlar ekibi kurmak için tüm televizyon, gazete ve dergilere alım ilanı oluşturulur. Ancak bin bir insanın katıldığı bu başvuruda mülakata gerek vardır.Birçok müracaatı tek tek eleme aşamasına gelerek Domino, Bedlam, Shatterstar, Zeitgeist, Vanisher ve X-Force adını verdiği hiçbir özelliğe sahip olmayan Peter'dan oluşan ekip kurulur. Hatta diyalogların garip olduğu komedi sahneleri burada oldukça geçmektedir.

Watch ( izle ) 


18 Aralık 2022 Pazar

Matriarch 2022 Full izle, Full Film, Film izle indir

 Matriarch | SCREAMFEST

Neredeyse işleyen bir aşırı dozun bir sonraki kırılma noktasından gelen bir kadın, kendi iblisleriyle yüzleşmek için doğum yerine döner ama onun yerine gerçek bir iblis bulur.

Watch ( izle ) 

16 Aralık 2022 Cuma

The Batman 2022 Full izle, Full Film, Full indir, yorumla

https://iyikigormusum.com/uploads/7b4afe9e91f0a2cf39b461be1ed98870.jpeg

Batman, Gotham şehrinin kararlı bir şekilde korumaya çalıştığını hisseder. Fakat bu onun için başarısız olmuştur. İkinci yılında başarısız olduğunu hissettiğini belirtir; duygusal ıstırabı yüzünde taşır, yorgun düşmüş, halsiz, psikolojisi bozuk, fizikselliği ve eylemleriyle bunun ağırlığını taşır. Kolunu kaldıramayacak dereceye geldi. Yarasa Adam (Robert Pattinson), bu kendinden nefret eden, hırpalanmış Batman'i sanki karakterin derisine kolayca giriyormuş gibi kullanıyor. Bildiğimiz gibi Batman oynamak, iki karakteri oynuyorsunuz demektir. Batman ve Bruce Wayne.

Watch ( izle )

 

 

 

13 Aralık 2022 Salı

Black Panther: Wakanda Forever 2022 Full izle, Film izle, Full film

 

Black Panther: Wakanda Forever Gişeye Nefes Aldırdı! - Haberler -  Beyazperde.com 

Sessiz, sakin gelişen bir ırk düşünün. Dünyadan uzak, gölgeler sayesinde görünmez. Nesilden nesile soyunu çoğaltıp kendi yağında kavrulan. İnsanlık tarafından bilinmeyen bir maden sayesinde teknolojide çığır açmış ve devamlı gelişen ve üreten bir bölge var. Black Panther’in babasının ölümünün ardından yeni çıkışmış bir savaş var. Kral T’Chaka’nın yasını tutmaya çalışan Wakanda insanları, bir boşlukta savruluyor. Tutana aşk olsun!

Watch ( izle ) 

12 Aralık 2022 Pazartesi

The Menu 2022 Full izle, Full Film, Film izle

 

 

The Menu

 


 

 

The Menu, uzak bir adada bulunan özel bir restorana giden genç bir çiftin hikayesini konu ediyor. Margot ve Tyler, menüsü ünlü bir şef tarafından hazırlanan seçkin bir restoranda yemek yemek için, bir adaya giderler. Onlara yemekte birbirinden farklı karakterde olan birçok kişi de eşlik eder.

Watch ( izle ) 

10 Aralık 2022 Cumartesi

Prey 2022 (Predator 5) Full izle, full film, izle, indir

Prey (2022) - Küçük Jeton

Prey  (Predator 5) özet

Komançi savaşçıları, Amerika ülkesinin yerli grubudur. Bundan tam 300 yıl önce yaşayan Komançiler, dünyaya uzay gemileriyle inmeyi başarmış, yüksek teknoloji ile gelişmiş Predator ile savaşmaya and içmişlerdir. O, kötü ruh ile etrafa cehennemi yaşatacak bir karakterdir. Komançi kabilesinde yaşayan Naru, Komançi topraklarına gelen efsane savaşçıyla karşı karşıya kalmaktadır. Naru, azılı ve çok yetenekli bir kadın savaşçıdır. Naru, En efsane avcıların gölgesinde büyümüştür. Onun bileği ve zekası her türlü canlıyı yok edecek güçtedir. Fakat halkını tehdit eden bu korkunç insanüstü varlığa zafer elde edebilecek mi? Yoksa uzaylı diye bahsettiğimiz ırk Komançi kabilesinin sonunu mu getirecek? Predator'a benzeyen Naru, sadece hayatta kalmaya karar vermek istemiyor; kazanmak istiyor. Kendi gücünü kanıtlaması gerek!

 

Watch ( izle ) 

Blank 2022 (Boşluk) Full izle, Film izle, Fim indir

Özet

Zorlu bir yazar olan Claire Rivers, tıkanıklığına çözüm olabilmesi için yapay zekadan yararlanır. Ancak öngörülemeyen bir yazılım arızası meydana geldiğinde, kararsız bir android ile biriminin içinde kapana kısılır ve dış dünyayla hiçbir iletişim kurmaz. Zaman daralıp, android giderek daha dengesiz hale geldiğinde Claire, korkularını yenip, içine düştüğü durumdan kurtulabilmek için teknolojiyi alt etmenin bir yolunu bulmalıdır.

 

 Blank (2022) – Review | Sci-fi Thriller | Heaven of Horror

Yapım yılı :

IMDB :
Ülkesi : United Kingdom
Yönetmen : Natalie Kennedy
Oyuncular : Heida Reed Rachel Shelley Wayne Brady
Ödüller : 5 ödül & 12 Adaylık.
Film Süresi : 94 dakika
Diğer Adları : Blank
Kategori : Gerilim , Bilim, Dram

Watch ( izle )

9 Aralık 2022 Cuma

Wifelike 2022 Full izle, Film izle


WifeLike

Özet
Yakın gelecekte yas tutan bir dedektif, karaborsada yapay insan ticareti yapan suçluların peşine düşer. Yapay zeka sömürüsünü sona erdirme mücadelesinde, arkadaşı olarak atanan yapay insanın, merhum karısı gibi davranması için programlanmasını sabote ederek onun içine sızmaya çalışır. Hiçbir şeyin göründüğü gibi olmadığı bir dünyada geçmiş yaşamın anıları yüzeye çıkmaya başlayınca gerçekliğini sorgulamaya başlar.
Hakkında
4,9/10IMDb %17 Rotten Tomatoes 7,6/10
Yönetmeni: James Bird
Dil: İngilizce
Film müziğinin bestecisi: Rich Walters
Senaryo: James Bird
Yapımcılar: Steven Paul Production, Steven Paul, Scott Karol
Yapım şirketleri: SP Media Group, Wonder Street

Watch ( İzle )

8 Aralık 2022 Perşembe

Freddy 2022, Freddy, Full film izle, Film izle, full izle

Yapım yılı : 2022

 

IMDB : 8.1
 
Ülkesi : India 
 
Yönetmen : Shashanka Ghosh
 
Oyuncular : Kartik Aaryan Tarun Dudeja Tripti Agarwal
 
Film Süresi : 116 dakika
Freddy (2022) - IMDb  
Diğer Adları : Freddy
 
Kategori : Gerilim, Dram, Gizem
 

7 Aralık 2022 Çarşamba

Warriors of Future-Yarının Savaşçıları 2022 film izle, yorumla

Warriors of Future (2022) - IMDb

 Warriors of Future-Yarının Savaşçıları 2022

Uzaylı bir yaşam formu, bir göktaşı aracılığıyla Dünya’ya gelir. Komutan Sing Lee’nin seçkin askerleri, güçlü dünya dışı varlıkların oluşturduğu tehlike nedeniyle neredeyse yok olmak üzeredir. Ve tam bu aşamada hayatta kalan asker Tai Loi ile birlikte daha da büyük bir plan üzere ortaya çıkarıp dünyayı kurtama çabasına ortak olacaklardır.

IMDB PUANI : 6.4 

Ülkesi : Hong Kong

Yönetmen : Yuen Fai Ng
 
Oyuncular : Carina Lau Ching Wan Lau Louis Koo
 
Film Süresi : 112 dakika
 
Diğer Adları : Warriors of Future
 
Kategori : Aksiyon , Bilim Kurgu, Macera